ineke vos, zachte kracht

ineke vos, zachte kracht

Mijn jeugd heb ik doorgebracht op de boerderij en op de judomat. Mijn carrière heb ik gemaakt in de rechtszaal. Na 25 jaar advocatuur, heb ik op 1 januari 2024 mijn toga aan de wilgen gehangen. Ik blijf met veel plezier actief als mediator. Daarnaast ben ik ook Chi Neng docent en coach ik mensen met uiteenlopende werk- en levensvragen. Hoe dat zo kwam?

Na de zoveelste met succes afgeronde uitdaging als advocaat vroeg ik me af hoe het zo normaal was geworden dat ik me gejaagd voelde, stress had, geen tijd nam en mezelf vergat. Mijn zoektocht naar meer evenwicht bracht me onder andere bij antroposofie, mindfullnes, geweldloze communicatie, yoga, tai chi, boedhisme en meditatie (thich nhat hanh).

Zo’n tien jaar geleden ben ik intensief Qigong gaan beoefenen. Om vervolgens instructeur te worden en te ervaren dat ik met enorm veel plezier lesgeef. Ik vind het heerlijk om al mijn ervaring en kennis, vanuit werk, studies en het leven in te zetten om een stukje met anderen mee te lopen. Te inspireren. Samen op pad te zijn.

De rode draad bij al mijn werkzaamheden is om mensen in een veilige omgeving weer in contact te brengen met hun lichaam, gevoel, hart en intuïtie. Zodat ze beter voor zichzelf kunnen zorgen en de keuzes kunnen maken die bij hen passen. Met minder stress, meer vitaliteit en in  betere gezondheid een betekenisvol leven leiden.

Thuiskomen bij jezelf.

IMG_0537
VOS streep vosje