lessen en workshops

lessen 

Maandagochtend                     09.00-10.00
Duinen bij Egmond Binnen

Maandagmiddag                      16.00- 17.15
Westbeemster
Westdijk

Maandagavond                        19.30-20.45
Alkmaar
Studio Moving Life

Dinsdagavond                          20.00-21.00 (gevorderden)
Westbeemster
Westdijk

Woensdagochtend                  09.30-10.45
Amsterdam-Noord
Studio Rumah Yoga

Donderdagavond                    20.00- 21.15
Amsterdam-Noord
Studio Rumah Yoga

Meer lessen, ook op andere tijden, zijn in ontwikkeling.

& workshops

Dompel je liever een hele dag onder in de liefdevolle oefeningen van Chi Neng Qigong?

Kies dan voor deze workshop, waarin we dieper ingaan op de beleving van Qi of juist om hier voor het eerst kennis mee te maken.

Aan het eind van de dag heb je tools om zelf thuis verder te oefenen.

 

Vrijdag 10 maart & zaterdag 13 mei

Kleine groep (maximaal 6 deelnemers)

Van 10.00 - 16.00 uur.

Westdijk, Westbeemster.

Bijdrage: € 85,-, inclusief lunch

Je draagt gemakkelijk zittende kleding.

Daarnaast geef ik privélessen en ben ik beschikbaar voor individuele coaching. Ook bied ik regelmatig workshops aan. Met vragen en individuele verzoeken, ben je van harte welkom via 06-15 638 836 & contact@inekevos.nl.

 

IMG_0538 copy

Ervaringen van cursisten:

'Chi Neng Qigong brengt mijn aandacht in mijn lichaam. Hierdoor ben ik tijdens en buiten de les (vaker) bewust en vanuit rust aanwezig bij dat wat ik ontmoet. In mezelf, de ander en mijn omgeving. Ik raak geleidelijk steviger geworteld in mijzelf en tegelijkertijd geeft het me zacht, ruim aanwezig zijn.'

'Dat ik gevoelig ben, dat weet ik al heel lang. Ik heb dat altijd gebruikt om anderen te helpen. Nu ben ik zelf herstellend van borstkanker en tijdens de les voel ik voor de eerste keer hoe het is om energie aan mezelf te geven. Dat ontroert me en maakt me blij.'

VOS streep vosje